Help de campagne & doneer een radiospot!

Twee nieuwe kerncentrales in Zeeland? Dat is het plan van minister Rob Jetten. Maar wat vinden de Zeeuwen hier eigenlijk van? De komende provinciale verkiezingen kunnen bepalend zijn voor de komst van deze centrales. Daarom wil WISE de discussie op gang brengen met een radiocampagne in Zeeland. Daar hebben we jouw steun bij nodig. Doe mee en doneer een radiospot!

Update!

Dankzij jullie overweldigende steun hebben we 50 radiospots kunnen kopen! Misschien heb je ze al gehoord, ze zijn deze week tot en met de verkiezingen te horen op de radiozender van Omroep Zeeland. Omdat jullie zo veel hebben gedoneerd konden we ook nog wat advertenties plaatsen in enkele lokale Zeeuwse kranten. Hou dit weekend De Borselse Bode, De Faam en de Goesemorgen in de gaten!

Extra hoogspanningskabels, koeltorens, een jarenlange bouwput en hogere energierekening? Veel mensen zitten helemaal niet te wachten op nieuwe kerncentrales in hun provincie. Samen met enkele Zeeuwen hebben we daarom een radiospotje opgenomen waarin bewoners hun zorgen uiten. Zo laten we horen dat er verzet in Zeeland is tegen nieuwe kerncentrales.

De spot verwijst naar een stemwijzer over kernenergie. Hier lichten we de standpunten rondom kernenergie van alle provinciale politieke partijen uit, en vragen we aandacht voor het belang van dit onderwerp voor deze verkiezingen. Zo kan iedereen een weloverwogen stem uitbrengen op 15 maart.

Een radiospotje kost €60,- euro en we willen natuurlijk zoveel mogelijk spotjes in de week voor de verkiezingen kopen. Help jij mee?

Steun ons daarom. Koop een spotje een maak het verzet tegen kernenergie in Zeeland hoorbaar. 

Hieronder valt de radiospot te beluisteren.

 

Alvast bedankt, het WISE team 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Deze deelnemers zetten wij vandaag in het zonnetje

Inschrijven
Bekijk alle

Annelies

23-03-2023 | 12:26